Livet

Fredag!

Wihoo! Fredag! Ska bli väldans trevligt med helg måste jag säga. Än så länge bara några lösa planer på ett biobesök och lite söndagsfika. Ska hinna iväg till minneslunden också och tända ett ljus för morfar!
På vägen till jobbet i morse hörde jag en trevlig version på en gammal klassiker, knock on woods. Safri duo har gjort en egen variant med alla trummor och den full verkligen fröken Werner i smaken en fredagsmorgon. Hittade tyvärr ingen rolig video till den men här är den i alla fall med lite bilder och texten (känns väldigt nödvändigt?)

Låten finns med på en skiva dom tydligen släppt i år. En Greatest hits. Hela skivan är lite sådär glad-fredag-umpa-bumpa-nostalgi-musik rakt igenom och kommer poppa ur min spotify närmsta timmen!

Trevlig Fredag!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: