Livet

Tillbaka på jobbet

God morgon!

Tillbaka på jobbet efter över en veckas frånvaro. Kändes riktigt tungt att komma upp i morse och högst omotiverat att ge sig ut i kylan. Ont lite här och var men det är mycket bättre! Är fortfarande stel som en pinne på kvällarna och det gör ont om jag suttit still ett tag och sen rör mig men det är bara att gilla läget med felläkta ländkotor. Idag har jag inte mycket på schemat men lite saker ska hinnas med innan man får krypa ner i sängen ikväll igen. Jobba lite först då och sen ikväll ska jag få lite egen Anne-lyx-tid. Ska äntligen till duktiga fina frisören Hanna för ett par timmar skvaller, klippning och färgning. Åh! Längtar! Det behövs verkligen göras nåt i mitt stackars hår! Vika en hel del tvätt efter gårdagens tvättid och sen givetvis kolla på Greyan. Kan nog bli en bra onsdag det här!

Ha en jättebra dag alla!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: