Livet

Juleshopping

Hej hopp!

Jodå, nu är man på benen igen! Till slut gav jag upp och ringde till sjukvårdsupplysningen för att kolla om det verkligen va möjligt att man ska må så dåligt av en urinvägsinfektion. Efter lite rotande i FASS konstaterade damen i luren att jag ju led av en superovanlig biverkning av tabletterna. Men perfekt! Jag är sjuk av tabletterna som ska göra mig frisk. Nu har jag fått nya tabletter och mår prima! Tur att jag slängde bort nästan en hel vecka! Mutter, fräs och fnys..

Nu till nåt roligare! Jag träffade Ulrika på ICA idag och hon hämtade ut spännande paket från Ellos. Det visade sig att det var adventskalender från Lego. Så himla klockrent! Jag gjorde ju en paketkalender till Viktor förra året men hade inte tänkt göra det i år då det drar i väg nåt fruktansvärt i pengar. Tror dessutom att massa små lego-grejer går hem bättre än böcker och kläder hos Junior.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: