Livet

Gravidpingla

Fick tips om att skaffa mig en sån här lite pingla som man har i ett långt halsband nere på magen. Pinglan låter och det hör bebisen.. Verkade lite mysigt så jag har nu skaffat mig en. Gillar den riktigt mycket efter några timmars invigning. Hoppas Jordgubben är av samma åsikt!

Köpte mig en med månar och stjärnor och sen valde jag till en kulkedja istället för det svarta tygbandet som ingår från början. Lite över 300 pengar som känns som ett helt ok pris efter att ha kikat runt på sidor som säljer såna här..

Från Babytime.se

Bola – Gravidsmycke

Graviditetspinglan är ett vackert gravidsmycke. Gravidsmycken avger ett svagt ljud när du rör dig. Gravida kvinnor runt om i världen använder bola enligt tradition eller som ett vackert gravidsmycke.

En bola tillverkas för hand och vi har idag gravidsmycken från Mexico och Bali. Då de tillverkas för hand är varje Bola unik och två bolor kan avvika något i färg och storlek.   

Gravidsmycket avger ett svagt ljud och från cirka 20:e graviditetsveckan kan barnet i magen höra och känna igen ljudet. Det rogivande ljudet lugnar bebisen under graviditeten och efter födelsen känner barnet igen ljudet av bolan och blir lugn av det.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: