Livet

Söndagsmys hela dagen

Idag har det verkligen bara varit mys rakt igenom. Förmiddagen tillbringade jag med att städa köket samtidigt som Jenny, Marika och Liam kom hit. Kul för killarna att leka lite. Eftermiddagen var det minst mysiga med den här dagen. Ljuslagret är slut här hemma så jag kom på den briljanta idén att åka till IKEA. Det var inte bara vi som kommit på den strålande tanken. Vidare så bygger ju IKEA om HEEEELA varuhuset så det gjorde det hela till en ännu bättre idé. Fy fan! Inte ofta jag ångrar att jag åkt dit men idag var det hemskt! Vi snodde åt oss lite värmeljus och ett par varmkorvar och flydde hemåt igen!

Nu finns det ljus så det räcker i alla fall ett par veckor.. det går åt ett gäng per kväll!

En MMS-bild jag snodde från Hanna ikväll. Det blev spontan söndagsmiddag hos Pia o Artur. Så himla trevligt att träffa alla! Enligt 2000-talets traditioner var det var och en för sig själv när det gällde skräpmaten. Jag hade sushi, Viktor en happymeal och Fredrik käkade pizza med dom andra. Hög ljudnivå (mest tack vare sötnosen i orange längst fram i bild) och en mycket trevlig kväll!! Nu är vi hemma igen och Liten har hoppat isäng. För egen del blir det soffan och sen i säng.. Den här helgen gick på tok för fort – dags att ladda för en ny vecka!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: