Livet

Magen måste få plats!

Det börjar bli lite lurigt nu när det är kallt att hålla magen varm. Den har ju fått för sig att växa i nån typ av raketfart och jag ingåg i morse att jag har inte har nåt att ha på mig! Det här kan vara första gången i mitt liv som jag faktiskt BEHÖVER shoppa. När vi flyttade förra sommaren rensade jag ut massor med gammalt höst/vinter som jag inte använt eller inte gillar längre. Och nu står jag här med världens största mage och bara sommarlinnen. Dumt. Men det är alltid ett trevligt problem att behöva handla nytt! För att hålla prislappen nere planerar jag ett besök hos GinaTricot i helgen. Många plagg för liten peng. Perfekt! Ska mest spana in sköna tröjor och koftor och till det tight och leggings. Jeans och sånt som sitter åt är big no no nu! Måste dessutom utrusta Junior med tjocka vantar och lite småsaker. Blir en tur till närmsta centrum till Fredriks glädje. Mina ljumskar lär dock vara på Fredriks sida i den här frågan så det blir nog en kort och effektiv variant av shoppingrunda.

Massa fint! Gillar speciellt dom puderrosa klänningarna som skulle göra sig perfekt till leggings och stövlar. Bara för att man är tjockis extreme behöver man ju inte se ut som en sopsäck!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: