Livet

Jaaaaa!

Imorse va den där! Den kommer säkert försvinna över dagen men den va i alla fall där – finaste första snön! Viktor vaknade och va uppe på ungefär 1,1 sekunder när han fick höra att det var snö ute. Sötnos! Finns inget sötare än ungar som får titta på första snön för året. Ögonen glittrar och tanken på att det snart är jul (och dessutom födelsdag för min skrutt) dyker upp i huvudet. (Ja, jag ser likadan ut som barnen, jag vet).
Vi fick lite extra tid idag på morgonen då jag har haft en riktigt dålig natt. Dom här ljumskarna gör mig vansinnig! Ska till en sjukgymnast på måndag och få prova ut bälte och grejer. Det är ju så tidigt ännu så jag hoppades (hoppades ju mest på att inte få ont alls så klart) på att det skulle ta låååång tid innan jag fick ont nånstans..
Hur som skickade jag ett mess till Meta på jobbet om lite extra tid idag så jag kom till jobbet nu vid 8. Jag hann få komma igång i lugn och ro och vi hann äta en ordentlig frulle med lite tända ljus och tittade ut på snön. Mysigt! Hoppas verkligen att snön ligger kvar!!!

Någon som inte riktigt gillade snön riktigt lika mycket var han som fick skotta fram bilen och dessutom inte har hunnit få på vinterdäcken…

Vår parkering i morse – Det är lite snö!

Den gladaste lilla killen som bara ville till dagis och leka i snön med sina kompisar!

Ikväll blir det nog en myskväll hemma tror jag. Ont överallt och Fredrik mår fortfarande lite sådär efter att ha slutat med mediciner efter flimmret han hade för ett par månader sen. Snacka om sjukstuga! Tur att Viktor är frisk i alla fall!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: