Livet

Idag åker jag Lilla Grön

Ja, för att göra en väääldigt lång historia väldigt mycket kortare så har Lilla Blå dött. Eller ja, tekniskt så lever han fortfarande men det är inte mycket mer. Den stannar vart 50 meter och alla lampor tänds, den låter som en gammal traktor och när pappa skulle hämta den för att köra den till verkstad lossnade hela dörrhandtaget! Va fan liksom! Jag behöver ju en ny bil som får plats med barnstolar och barnvagn men jag hade hoppats att den här lilla typen skulle rulla i alla fall till efter jul. Nu kanske vi måste ta en stooooor utgift för en ny bil redan nu vilket inte alls ingick i planen. Världens bästa svärmor (låter som man är gammal när man är ”svärmor” – Det är du inte Marika! Lovar!) kom och hämtade mig på jobbet igår och nu har den underbara människan lånat ut sin bil till mig idag. Så idag åker jag stolt omkring i LILLA GRÖN. Går som tåget men jag hoppas att det här snökaoset som det varnas för inte infinner sig för jag kör på små små söta sommardäck och det är en liten liten bil.

 

Idag kanske jag måste åka och hämta Skrutt – fick ett sms av M igår att det verkar som om förlossning va på G så jag står standby att hämta på dagis! Hoppas lillebror kommer nu – det är över tiden så nu får det vara dags J Blir det ingen Liten som kommer hem ska ska ska jag ta mig till gymmet. Varannan dag är det som gäller ett tag framöver för att komma igång!

 

Trevlig dag alla!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: