Livet

Men så där ja!

Jomenvisst! Till gymmet kom man i alla fall! Tog en bild som bevis bara för att det är en sån sensation!

Haha, va lite halvsvårt att ta en bild samtidigt som man skumpar runt på en crosstrainer men man ser i alla fall att det ÄR en sån. Killen framför mig sprang betydligt mer och snabbare än jag som ni ser! Jag körde hur som helst en timma och enligt maskinen brände jag 502 kcal! Inte för att jag riktigt tror på den där beräkningen men jag gjorde i alla fall en bra insats! Ska se om jag vågar mig dit idag igen!

En kommentar

  • Camilla

    Vill absolut inte dissa din prestation, bra jobbat, men de där maskinerna….du, jag lite skeptisk mot dem…. Jag brukar köra skidmaskinen. Den längst längst till höger gör man alltid av med fler kalorier fastän man kör på exakt samma inställning oavsett skidmaskin. Visst, det är inte alltid man ligger på elitnivå men nu talar vi om en diff på 400 kalorier….ibland skulle man kunna tro att jag bara stått stil på maskinen och låtsats att jag tränat stenhårt 🙂 Gäller alltså att välja rätt maskin. Har ju självklart inget att göra med våra prestationer 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: