Pyssel och Fix

Kvällspiff

Ikväll har jag bytt gardiner och piffat lite i köket. Glömde ju ta en bild innan jag rev ner allt men jag tog en på kaoset och en när det va piffigt. Bytte lite lampor runt om i huset också så nu känns det lite nytt och fräsch både här och där. Det är verkligen bästa knepet för billig heminredning – flytta prylar! Lampor och sånt man tröttnat på i ett rum blir helt plötsligt kanon och nya i ett annat. Perfa! Och så himla ekonomiskt!

Inga gardiner och piff. Lampfötterna stod förut i vardagsrummet (är egentligen fötter till mina adventsstjärnor men det vet man ju inte resten av året). Lampskärmarna är faktiskt nya och är riktiga fynd från Rusta.

Sådär! Ny kappa och duk från Hemtex! Rea där nu så det är bara att passa på! (Har inte Hemtex alltid rea?) Lite extra piffigt med snittblommor – ingenting jag har dagligdags direkt men jag skickade blommor till Fredriks jobb idag efter en mycket… hmm.. intressant? morgon som inte riktigt gick som vi tänkt. Ibland måste man liksom få lite tryck i ursäkten! För att återgå till köket så är jag kanonnöjd. Hade hellånga gardiner förut men med en kappa känns rummet så mycket större. Det släpper också in lite mer ljus nu när det snart är mörkt dygnet runt. Blev bra!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: