Livet

Tillbaka på jobbet!

God morgon världen!

Såg nu imorse att det inlägg jag gjorde innan jag drog mot Rhodos aldrig blev publicerat! Trist! Men men, det va inte så mycket spännande så strunt samma. Nu är vi i alla fall hemma igen och det är sköööönt! Det är kul att vara borta men åhh va jag älskar att komma hem! Både pappa o Fredrik kom och hämtade oss så det blev kramkalas på Arlanda. Vi hade en jättemysig kväll igår men god mat och mys i soffan. Idag längtar Viktor efter pappa o Cilla så Magnus hämtar honom på dagis så blir det ett par dagar hos pappa. Jag ska passa på att göra allt trist som kommer i bakvattnet efter en resa – packa upp, tvätta, plocka och dona. Men det är lite skönt att bara få gå hemma och dona. Det har ju blivit så himla mycket höst på bara en vecka!!

Kommer ett inlägg med massa bilder och sånt från resan men jag kan ju säga att jag har aldrig varit med om en så omväxlande resa! Det har varit allt från strålande sol till åska och regn. Bjussar på en bild från Lindos så länge. Nu ska jobbarhjärnan väckas till liv!

Later!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: