Livet

Sista arbetsdagen….

…Före semestern!

Har sovit skit men känner mig på topp ändå. Jag skiter i regn och dåliga väderprognoser nu. Vi ska åka och vi ska ha världens bästa semester. Så det så. Idag ska jag svänga förbi M och hämta bästaste lillgrisen och sen ska vi till Stinsen en sväng och köpa lite småsaker vi ska ha med oss. En bärbar DVD står också på inköpslistan. Vi har en (eller pappa har) men den är på landet så nu får vi äntligen häcken ur att skaffa en egen. Liten ska sedan lämnas för en sleepover hos mormor o morfar. Morfar måste ju få kramas lite innan vi sticker en vecka!

Ikväll blir det middag hos Annika och Martin. Jag har ju taxitjänst både till och från Nacka under kvällen/natten så det blir en lång kväll. Som tur är så får jag hänga kvar hos Annika så jag får sällskap. Ska bli trevligt. Premiär för enbart tjejkväll – vi brukar ju få dras med våra kära karlar 🙂

Har för övrigt just gjort en ny playlist på Spotify. Idag poppar jag nostalgi med gamla Madonnalåtar.
Bättre än så här blir det inte – Kommer ihåg det som igår när man gick i mellanstadiet och va SÅ häftig…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: