Livet

Onsdag!

God morgon!

Ännu en morgon med ordentlig frukost och gott om tid innan jobbet – härligt!
Har nu tillbringat en halvtimme inne i kylen där det är varma och sköna 4 plusgrader. Brrrr! Men nu är allt inventerat och dagen bör fortskrida hyfsat smidigt. Efter jobbet har jag långt gående planer på att smyga till gymmet. Ska ta en sväng på träningsmaskinen och se om illamåendet, magen och den sakta försvinnande förkylningen håller med mig om att det är en bra idé att komma igång lite igen. Hoppas verkligen att vi är på samma sida för det skulle vara så himla skönt att komma iväg och igång och röra lite på sig igen.
Ikväll kommer Ulrika förbi och fikar. Har inte sett henne på evigheter så det är efterlängtat.

Idag känns en bra dag för en lista. Ska ge mig ut i cyberrymden och leta upp nån bra!

Trevlig dag alla!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: