Livet

TerrorhotI den här askan skulle jag behövt flyga i april. Det blev tåg, buss, båt och taxi i stället.

Sist jag va ute och rörde på mig i Europa bestämde sig den lilla vulkanen på island att spruta aska hej vilt. Vår lilla weekend i Berlin blev mest bara en lång resa hem med alla möjliga tänkbara (markburna) transportmedel. Nu ska vi ju ut i världen igen och självklart så är det då förhöjt terrorhot i hela jävla Europa. Vad är oddsen liksom? Nu tror jag inte riktigt att det kommer bli nåt större av det här men det skulle ju vara typiskt om flyg börjar ställas in och det blir kaos på flygplatser. Det va ju en sak när det bara va jag och Fredrik med en väska – nu är ju Lilleskrutt med OCH mamma! TV4 sände om det här hela morgonen och det var allt från SÄPOS presstalesman till politiker som satt och vände o vred på HUR allvarligt det är och OM man ska oroa sig. Typiskt säger jag bara. Mailade just Elwira för att se om hon har fått nån mer info gällande hur flygbolagen ska göra. Hoppas hoppas att dom inte börjar ställa in flyg! För då vet det tusan om inte jag kommer bombhota nån själv. Jag SKA på semester. Punkt. Slut.Nu hoppas jag på att få flyga! Dock utan eld och helst inte in i nåt…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: