Livet

Första Julklapparna

Sådärja! Har beställt lite böcker från adlibris så man har i höst. Bara pocket så man kan ligga och läsa lite varstans utan att få träningsvärk i armarna. Plus att jag inte för mitt liv kan förstå hur man kan betala flera hundra för en bok man kan få för under en 50-lapp om man skippar hårt omslag. Jag brukar ju vanligvis läsa deckare och sånt men den här gången blev det bara självbiografier av lite skoj människor och massa chicklit. Va sugen på Binog Rimérs bok men den fanns bara inbunden så den får vänta. Tror inte hans liv är värt nästan 200 pengar. Beställde även lite skoj böcker till Viktor som ska få vänta på nåt hemligt ställe till jul. Blev både Pettson och en bok om dinosar och en om rymden. Han kommer bli mycket nöjd. Första julklapparna klara alltså! Härligt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: