Livet

Mina killar!

När jag går på morgonen vid 7 är det inte alltid Viktor är vaken. Han kör ju skalmanstil och sover så länge det är mörkt oavsett vad klockan är. I morse smög jag iväg och ville inte väcka honom. I bilen på väg till jobbet kom jag på att han ju ska till M idag eftersom vi åker till solen på söndag. Kände mig som världens sämsta mamma. Han ska åka och jag sa inte ens hej då. Packade inte hans väska och tog inte fram hans nya fina gympapåse vi köpte i helgen. Funderade på att vända bilen men insåg att jag inte hade en chans att hinna. Skickar ett mess till Fredrik med massa ledsna gubbar och listar allt han måste komma ihåg inkluderat massa kramar från den sämsta mamman. För en liten stund sen ringde Fredrik, jag satt i telefon så jag kunde inte svara. Han ringde igen och igen. Till slut la jag på mitt samtal och svarade. Dom va här! Här utanför! Dom hade stressat massor för att hinna åka förbi mig här på jobbet. Det är kärlek! Jag fick en bamsekram av Viktor. Min lilla fina kille som förstår så himla mycket mer än man tänker på. Värsta kramen och efter några dagar hos pappa ska vi minsann flyga till grekland! Hann sno åt mig ett par pussar av Fredrik också. Han är ju underbar – skyndar för att hinna för att han vet hur noga jag är med att alltid säga hejdå och så till Liten. Tack älskling!!

 

(ja, nu är dagen ännu lite bättre. Fortsätter det i den här takten kommer det här vara en bra dag sådär runt lunch)

En kommentar

  • Camilla

    Glöm inte bort att det är kanelbullens dag idag! :)Jag ska förbi kondis på hemvägen och fixa hem några bullar. Tänkte överraska L med att fixa en kojja och fika i den. Eftersom V inte är hemma så kan du väl fixa en kojja till dig och Fredrik. Man vet aldrig hur det kan sluta….hur mysigt som helst 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: