Livet

Digilistan

God morgon!

Har en skitmorgon så det hoppar vi helt enkelt över helt.

Hittade en liten funktion på Sveriges radios hemsida idag som gjorde mig strålande lycklig (gjorde till och med morgonen lite bättre). Jag brukar alltid lyssna på DIGILISTAN på SR på söndagar. Lite skoj att kolla nya låtar och få en hel söndagförmiddag med bra musik. Hur som så satt jag nu i morse och laddade ner lite nytt till mina spotifylistor och letade upp digilistan för att kolla en låt. Och där! Helt plötsligt hittade jag funktionernas funktion! SR har en liten ikon för varje Digilista som man bara kan drag-and-drop till sin spotify så har man hela långa listan på 60 låtar i sin playlist! Snacka om att nån faktiskt har tänkt till!! Me like a lot! Nu blir det lite högre volym på datorn här ett par timmar framöver.

Länken man använder hittas här!

6 dagar kvar till SOLEN!!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: