Livet

MORMOR 90 ÅR!

Igår firade vi mormor Ragnhild som fyllde 90 år. Tanten är ju pigg som en mört så detta firades på en alldeles utomordentlig grekisk restaurang som heter Mykonos Taverna. Kanonbra käk och bra priser. Väl värt ett besöl när man är hungrig – det va rejäla portioner! Jag åt bläckfisk till förrätt (får man ens äta det när man är gravid???) som va helt ljuvliga. Till varmrätt blev det en redig bunt lammracks med klyftpotatis. GOTT! Lite bilder från kvällen kommer här!

Födelsedagsbarnet satt bredvid Lillefot. Äldsta och yngsta deltagaren i kvällen aktivitet.

Hela sällskapet minus Fredrik som var fotograf! Längst in min käre kusin Stefan med sin Kattis. Pappa, Viktor, Mormor, jag o mamma. Längst fram min moster Gunnel med sin man Boo.

En inte allt för smickrande bild på mig. Men klänningen är fin. Från H&M och använd första gången igår. Märkte när jag kom hem med den i somras att man såg tjockare än vanligt ut i den så den blev hängandes. Men igår insåg jag ju att eftersom jag redan är tjockare än vanligt så passade den ju bra. (Lägg gärna märkte till pappa, han är verkligen ett fan av såna här kvällar – tittar rakt in i väggen)

Kvällen avslutades hos kusin med tårta och lite presenter. Vi gav mormor en digital fotoram som vi fyllt med bilder på oss. Fredrik valde bilder så det kanske inte bara va fina bilder direkt men hon lär få sig ett gott skratt!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: