Livet

Fredag!

God morgon!

Sol ute men kallt! Fick plocka på Liten både mössa, extra tröja och vantar. Bilen behövdes skrapas men vad gör det när man haft en mysig morgon ändå. Sitter på jobbet och känner mig högst tillfreds med livet. Inget som skaver och klämmer! Tillbringade ett bra tag på Twilfit igår och har införskaffat nya BH:ar till delar som sväller mest. Tjejen på Twilfit var helt fantastisk så det som brukar vara det absolut värsta jag vet gick faktiskt riktigt smidigt! Magen sväller lika bra den så jag ser ut att vara i betydligt mer än 3:e månaden. Som tur är så är det ju fjärde månaden imorgon så det känns i alla fall lite bättre. Barnmorskan tyckte dock inte att jag skulle oroa mig. Tydligen har man rätt stor chans att bli stor fort med andra om man va stor med första. Och det va jag ju – bara gilla läget och hoppa i bekvämare kläder.

Det här är väl vad som väntar… Här va det dessutom en månad kvar så det blev värre 🙂

Ikväll blir det en lugn hemmakväll. Gabbe kommer förbi tror jag och skulle han inte göra det så tror jag det blir en middag med Martin o Annika. Oavsett vilket så ser jag väldigt mycket fram emot en lugn kväll med familjen. Gäller att ladda batterierna – på måndag blir det heltidsjobb igen!

En kommentar

  • Camilla

    Satt och kollade magbilder på Familjeliv. Vilken fantastisk variation på magar det finns 🙂 Tänker väl fotta magen även denna gång även om jag väntar tills vecka 20. Just nu skulle man nog bara se en mage med godisavdryck snarare än fotavtryck ;)Trevlig helg!Kram!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: