Livet

Typiskt!

God förmiddag!

Har haft en alldeles utmärkt morgon med frukost tillsammans med familjen. Hann duscha OCH sminka mig. Dessutom lämnade jag Viktor på dagis vilket alltid är mysigt. Men så kom då det lite mindre bra. Såklart ska dom ta kort just när vi är på Rhodos. Egentligen gör det väl inte så mycket men det är ändå trist. Dels att Liten inte får vara med på gruppfotot men mest för att man inte får tag på de egna korten som är så uppskattade julklappar till alla mormrar och farmrorar 🙂
Ringde just till mamma som fick till uppgift att försöka sneaka in Viktor på sitt dagis när dom ska ta kort. Det är precis efter vi kommit hem så då skulle han ju bli så fin, brunbränd och solig. Hoppas hon får till det. I värsta fall får vi väl ta skrutten till en riktig fotograf men det är liksom inte samma sak. Det ska ju vara ”skolkortet” liksom. Jag vet, jag är fånig men jag är en sån där hönsmamma och det har jag lärt mig vara stolt över!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: