Livet

Höstmys hemma

Lycka! En ny inredningsbutik har öppnat nere i Centrum. Jättestor med MASSOR av fint och ljuvligt att shoppa. Kunde ha gjort av med både en och två månadslöner där men fick hålla i plånboken. Dock fick några fina saker följa med mig hem.

Hittade nåt jag letat efter länge. Två fina, skira och glittrande ljuslycktor till köket. Svårt att få fint på bild när det är mörkt ute men dom är superfina! 79 kr/st är ju dessutom kanonpris.

Lite kärlek till Fredrik hittade jag i två helt underbara och robusta koppar. När det är höstmys på schemat står en kopp te högt på vår favvolista. I dom här kommer vi mysa med klass. Kopparna är från Sia.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: