Livet

Edsbergsparken

Jag o Viktor tog en sväng till Edsbergsparken igår… Har massa fina bilder i kameran men tiden för att ladda över dom till datorn har inte infunnit sig riktigt. Får bjussa på två som togs med mobilen så länge. Vi gick en sväng och matade fåglarna (som verkligen inte behöver nån mat) som glatt tuggade i sig allt bröd vi hade och även en liten bit av påsen. Ooops! Kan inte vara nyttigt när man är and att käka plast men han va bra glupsk och hoppade efter påsen. Viktor gillar att mata men tycker det blir lite obehagligt när dom kommer för nära. Själv gick jag en match mot en av svanungarna (som var GIGANTISK). Han hade verkliga problem med både mig och min kamera och stod bredvid mig och väste hej vilt! Vet inte vad jag hade gjort honom men jag tror att han inte var helt nöjd med den ranson bröd som tillföll honom. Matvrak och otrevlig. Den killen får verkligen ändra attityd om han ska få sig nån snygg svandam! Vi hann med en sväng förbi kastanjeträdet också och trots att vi va lite tidigt ute lyckades vi hitta 3 stora fina. Tur att morsan är lång så man kan skaka halva trädet. En jättetrevlig eftermiddag som vi avslutade med att svänga förbi morfar på skroten. Dom hade installerat nya övervakningskameror som vi sprang och filmade oss själva i. Mamma lekte glatt med tills informationen att allt spelas in och kan ses HEMMA hos chefen nådde hennes öron. Efter det stod mamma och tryckte bakom kameran istället. Vi hittade även en bil som våltat och därmed fått en halv åker på taket. Till Viktors stora glädje (han såg inte det tragiska i att bilen varit i en olycka direkt) så hade det börjat växa en blomma på taket på bilen. Det måste vara så himla skönt att vara 4 (och ett halvt) och inte ha några problem i
världen.

Världens bästa träd i värsta Pippi-anda. Man kan gå in och det finns dessutom fönster. Det är lyxigt för att vara träd!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: