Livet

Bilder

Har fått över bilderna från kameran till datorn från vår tur till parken. Lite bra bilder blev det trots att batteriet tog slut efter typ 5 minuter. Note to self – LADDA batterierna till kameran!

Det här är den där surpuppan som härjade med mig. Kaxig som tusan och sjukt lack på mig…

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: