Livet

Onsdag!

Den här veckan rullar på i dvala även den. Fortfarande jätteförkyld men tack vara att jag redan är sjukskriven funkar det ändå. Sitter på jobbet nu och bara stirrar. Inte direkt så att chefen greppar läget heller. Men det kanske inte är det vanligaste när man har en 60+ herre till chef som jobbat 50-timmars veckor hela livet. Men men, bara kämpa på. Tack och lov så är det 1½ vecka tills vi åker till solen!!!

Nästa söndag plaskar jag o Liten i vattnet. Som jag längtar!

Vi va faktiskt ute och traskade en bra stund igår. Och handlade. Duktigt! Men natten blev skit så jag har inte sovit många timmar. Skit också. Ska sluta negga nu och önska mig en sån här! Den här vill jag packa mitt handbagage i och ha med mig på resan..

Fullkomligt underbar liten kabinväska från Prada. Från -06 men vaddå – rosa OCH prada. Funkar alltid!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: