Livet

Varit nyttig

Räkningarna är betalda och jag har precis gjort en bamse-hälsoenkät som SCB har tjatat om att jag ska fylla i via mail och otaliga brev. Nu har jag suttit en bra stund och kryssat och fyllt i den gamla hederliga pappersvägen. Det är mycket skumma frågor som man undrar vad dom ska ha till för flummig statistik. Men nu är det gjort och jag har tagit mitt sahällsansvar eller vad det heter.
Tanken är att vi ska bege oss till ICA Maxi och shoppa loss lite. Dom har ju varit så vänliga att skicka en 10% rabatt kupong till mig (Tackar) så det gäller att passa på!
Nu helt plötsligt bestämde sig Fredrik för att vi ska åka NU så jag återkommer senare!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: