Livet

Frukost iallafall!

God morgon!

Man kan ju tänka sig att jag borde vara pigg som en.. ja nåt hurtigt.. när jag börjar sent men icke! Dom här medicinerna gör ju så man sover men det ingår tydligen inte att vakna. Är hur som helst på jobbet nu och ska försöka göra lite nytta. Det blev ju kanske inte lika nyttig frukost som igår, den blev tyvärr så onyttig man kan tänka sig…

Men gott! Det bästa just nu är den stora kaffen. Har blivit alldeles för lite kaffe sista veckan när jag varit sjuk.

Sitter och letar bilder från alla filmer vi lyckats beta av under sjukdomsveckan. Lite filmtips och nån sågning kommer senare!

Trevlig dag!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: