Livet

FILMER

Man kollar ju lite på film när man är sjuk och inte orkar krypa ur soffan. Har både lite ris och ros efter veckans tittning.

Först ut är en gammal goding som jag spelade in när den gick på TV. Har sett den förut men den är ju så bra. Gillar vanligtvis inte musikalfilmer men Mamma Mia är ju bara sommar, saltvatten och kärlek. Like a lot!

Vet inte riktigt när den här kom men det är väl ett par år sen i alla fall. Perfekt underhållning är det i alla fall. Och stort plus för att man kan nynna med i alla sånger..

Vidare i raden spanade vi in The book of Eli. Jag gillade den sådär men jag tror tyvärr att jag va lite för sjuk för att hänga med i svängarna. Jag ska ge den en chans till för jag gillar den här genren, världen har gått under och allt är elände men det finns ändå några som vägrar ge upp. Fredrik tyckte den va kanon!

Herr Denzel gör en jäkla insats och filmen är riktigt coolt gjord. Jag gillade dock inte riktigt att det ligger filter i hela filmen men jag har förstått att den inte gick igenom amerikansk censur och då är filter för att få bort att blodet är rött lösningen. Hur som helst är det är rätt häftig story med en rätt skön tvist på slutet.

Legion är en hyftad nykomling på DVD-hyllan som är omtalad och det med rätt. Jag har numera vidgående planer på att bli ängel i mitt nästa liv om man får bli så cool som Paul Bettany i rullen. Han spelar ängeln Michael som klipper vingarna och kommer ner till jorden för att rädda mänskligheten. Riktigt bra rulle som bygger upp sig riktigt bra men som tyvärr har lite platt slut. Men så sevärd ändå!

Sist ut och tyvärr den minst sevärda i min bok är The Way of War. Blev ju alldeles lycklig när det fanns en film jag inte sett med Cuba Gooding Jr. Tyvärr var den rörig, virrig och skumt filmad. Hyfsade skådisinsatser men så mycket mer än det kan jag inte säga då jag i ärlighetens namn inte förstod budskapet i filmen eller själva handlingen. Ingen hit med andra ord. 

 

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: