Livet

Hej Världen!

God morgon!

Måndag igen och jag är faktiskt tillbaka till verklighetenn! Började min morgon i lugn och ro med en ordentlig frukost och min Elle som legat och väntat på att jag ska öppna den. Riktigt bra måndagsmorgon!

Kom till slut upp efter en något förvirrad sovmorgon. Jobbar 50% den här veckan också (Tack och lov). Har några recpetfria inte-må-illa-tabletter och det är tur att jag mår sämst på nätterna för jäklar vad utslagen jag blir av dom. Enligt förpackningen ska man bli dåsig man jag kan säga att dåsig är inte ens förnamnet på vad man blir av dom. Jaja, jag sover som en liten gris vilket är helt underbart efter veckor av fruktansvärt dålig sömn. Tyvärr funkar dom receptbelagda jag fick för att kunna sova inte alls så dom har jag redan slutat med.

Fröken har ju varit förkyld. Jodå, förkyld har jag varit men så utslagen som jag varit dom här dagarna så undrar man ju om det varit nåt mer. Datorn till exempel är på för första gången sen i onsdags (det har väl aldrig hänt) och jag satte inte näsan utanför dörren förrän i lördags. Fy fasen! Har varit riktigt dålig! Men jag behövde väl sova och ta det lugnt antar jag. Jag är fortfarande förkyld men nu är jag liksom ”bara” förkyld så det känns ju mer eller mindre som att vara frisk. Jag ska ta mig till jobbet dom där fyra timmarna men sen blir det hem igen. Vågar inte utmana ödet den här gången och tänker stanna inne och ta det lugnt så länge det behövs.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: