Livet

Nästan döende!

Jag lever men inte mycket mer… Har inte lämnat sängen/soffan på snart 2 dygn och orkar inte stå upp längre än för att gå från övervåningen till nedervåningen. Bra länge sen jag va så här deckad! Blir till att ligga kvar här ett tag till tror jag. Återkommer när jag kommit tillbaka till verkligheten…

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: