Livet

Förmiddag hemma!

Halleluja! Jag har sovit! För första gången på jag vet inte hur länge så har jag faktiskt sovit hyggligt. Jag är visserligen helt död fortfarande eftersom medicinen gör mig dåsig men det har i alla fall varit underbart att inte ligga vaken i flera timmar. Idag ska jag vara på jobbet vid 12 så jag har hela förmiddagen ledig. Först och främst ska jag krypa ner i sängen i nån timma till och försöka sno åt mig lite mer vila men vid 10 hade jag tänkt ta mig ner til gymmet och köra en timma på crosstrainern. Jag har en förhoppning om att jag inte ska må tokilla om jag inte kör på fullt och förhoppningsvis bli lite trött i kroppen till ikväll PLUS att jag VERKLIGEN behöver träningen!

Just det! Fredrik satte upp vår nya lilla biogaskamin vi köpte i helgen. Det blev en bra brasa  i den där manicken och sååå mysigt. Vi testade även med att bara elda med ett par värmeljus och det funkade det med. Snacka om att höja mysfaktorn hemma med hur mycket som helst!

Kistan är också ny! Både kaminen och kistan kommer från Chilli i Barkaby. Har inte den butiken besökts? Åk dit! Finns massa skoj, hyfsade priser och många stilar. Jag hittar alltid nåt där!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: