Livet

2000-talets kvinna

Som en kvinna av 2000-talet har jag ikväll multitaskat en del…
Börjar med att hämta sonen på dagis och störtar iväg mot Willys. En timme, 4 kassar och 1200kr senare rattar hon ut från parkeringen samtidigt som hon svarar på ett sms och öppnar sonens glass. Väl hemma plockar den här kvinnan upp dessa 4 kassar samtidigt som hon stuvar makaroner och steker falukorv. Med den tredje och fjärde armen hjälper hon dessutom sonen att spöa draken på sista banan i 2:a världen på Nintendo DS. Givetvis har den här kvinnan även tid att tända ljus och duka fram mat till sin sambo som kommer hem sent från jobbet. För att få lite kvalitetstid med sonen samtidigt som hon får tid för sig själv tar hon mysstunden med sonen i soffan framför ”halv åtta hos mig”. I reklamen borstas tänder och sonen nattas. Självklart hinner man med att sjunga krokidilsången – 2 gånger. Spelar in Sveriges biggest loser samtidigt som hon tittar på Ullared och pratar för första gången med sambon. Datorn är på och i den här reklamen kikar hon på hotellet hon ska bo på under semestern hon ska på om några veckor. Under samma reklam berättar hon också att hon planerar att ha en stor middag på Haloween. Snart är Ullared slut och medan en chokladbit eller två slinker ner tänds några fler ljus och det här inlägget skrivs. För bloggen måste ju givetvis uppdateras. Som sagt en kvinna av 2000-talet. Vi kan vi!

Haha.. insåg att det låter som om Fredrik bara kom hem, fick mat och sen försvann.. Så är det ju inte. Han fixade disken och städade köket och vi hann prata innan också men jag blev så inne i vad jag själv lyckades få ihop i eftermiddag/kväll så jag hoppade över hans del. Han är dock världens bästa och hjälper ALLTID till. Kände att det behövdes tilläggas…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: