Livet

Fredag!

Ahhh.. Fredag äntligen!

Började inte förrän klockan 9 eftersom sjukskrivningen börjar idag. Det behövdes kan jag säga. Tyvärr verkade det inte räcka med 1 tablett igår för jag har sovit precis lika illa men illamåendet är faktiskt lite bättre. Tack för det! Slutar ju tidigt och ska försöka ta mig hem och sova nån timme innan helgbestyren tar vid. Ikväll blir det middag hos bror med familj – trevligt! Det va ett tag sen vi träffades så det ska bli jättemysigt. Resten av helgen ska jag och Liten nog tillbringa på landet. Tyvärr utan Fredrik som ska på nån grej med jobbet lördag eftermiddag-kväll-natt.

Får nu faktiskt i mig lite vettig lunch vilket känns helt otroligt med tanke på sista veckornas fullständigt vansinniga näringsintag. Ska jobba på ett par timmar till innan jag ska ta helg!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: