Livet

Onsdag!

God morgon!

Lägger ännu en morgon på hög där jag tyvärr är i nån slags koma och mest har ont överallt. Tröttheten börjar ta ut sin rätt och att se sig i spegeln är skrämmande. Får jag inte sova bättre snart kommer det här bli mycket intressant – hur länge orkar man vara igång dygnet runt liksom? Är i alla fall på jobbet och ska snart ta den sista lilla energin jag har och göra mig en macka. Näringsintaget är ett skämt för tillfället då jag inte är sugen på i princip nånting och inte får äta socker. Det går sådär med sockret än så länge, en av få saker jag faktiskt kan äta och tycker är gott är yoghurt – vilket ju innehåller massa socker. Men vad gör man? Jag måste ju äta nånting.

Målade på trappen ett varv till igår. Vet inte vart den orken kom ifrån men Viktor kommer idag och det kändes hyfsat viktigt att ha ett räcke till trappan då. Va väl klar vid 22 och dog framför inspelat IDOL. Släpade mig uppför trappen (utan att trampa på dom nymålade kanterna) och kröp isäng för att tillbringa ännu en natt i mitt nya mellanläge mellan sömn och vaken.

Haha, kul dygn det där lät som! Jag vill så gärna bara få sova ikapp lite… Läkerbesök imorgon – ett mirakel då snälla.. snälla!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: