Livet

Typiskt!

Inget mer sånt här för mig – jag måste nog lägga om hela mitt liv om det här ska funka. Sondmatning kanske?

Hmm.. Mitt socker va för högt. Så jag får numera inte äta socker. Men tack då! Säga till mig att jag inte får äta socker.. Kan lika gärna tala om för mig att jag inte får äta alls! Mutter och fnys! Ska till läkaren på torsdag och se vad dom har att säga, jag håller ju på att bli knäpp – trött hela tiden men får inte sova. Kan inte äta utan må skit och ont som tusan i ryggen. Hoppas det finns några bra värktabletter jag kan få…

Ville bara klaga lite.. Nu ska jag gå och packa 60 fruktkorgar!

En kommentar

  • Emma

    Du får försöka övertala dig själv att söta saker inte är gott. Slå dig själv på huvudet varje gång du blir sugen. Negativ förstärkning vet du =)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: