Pyssel och Fix

Trappen del 1

Mår massa blä ikväll så jag har inte gjort många knop på trappen tyvärr. Däremot så har Fredrik målat alla staketpinnar en vända så lite har blivit gjort. Det är en strykning kvar på själva trappen och sen är det två strykningar på alla lösa delar. Om nån någon gång ska renovera sin trapp så ring inte mig! Det är första och sista gången jag gör det här…

Så här såg trapphelvetet ut innanvi började..

Sen såg det ut så här när vi rivit bort mattan och slipat allt…

Och nu efter två strykningar ser trappen ut såhär…

Det blir prexis så fint som jag hoppas men nu har vi ett val kvar – vi måste välja ut en ny matta att lägga på stegen.. Just nu har vi hemma prover på en svart och en grå men jag tror inte det blir nån av dessa..
Men! En fråga?! Vad blir snyggast – ljust grå eller svart?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: