Livet

Fullproppad helg!

Oj, har inte ens startat datorn i helgen. Det har verkligen varit fullt upp. I fredags var jag och Elwira och gjorde sån där modell-för-en-dag fotografering. JÄTTESKOJ! Vi avslutade kvällen på Mamas and Tapas men en hel uppsjö vansinnigt goda Tapas. Hade en supertrevlig och rolig kväll som verkligen behövdes!

En bild på oss båda som Elwira mailat över, mina egna bilder har jag inte ens hunnit få in i datorn. Ska visa sen!

Resten av helgen kan sammanfattas med fyra ord: Måla trapp + Försöka sova

Vi har börjat med trappen och faktiskt kommit ganska långt. Har utöver det försökt sova. Jag har så jävla svårt att sova numera och har nu sovit ungefär 3 timmar per natt sen i tisdags. Jag behöver inte säga att jag börjar känna mig sliten va? Återkommer när jag kommer hem i eftermiddag… Kommer lite bilder på trappen då också!Nu måste det jobbas lite!

Ha en bra måndag!

En kommentar

  • Camilla

    Snyggt!Skulle också vilja testa men vetehundan om jag skulle få vara med på modell-för-en-dag 🙂 Mycket smink skulle behövas 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: