Livet

HELG!

Nu ska jag ta helg! Första stoppet för dagen är hem och byta om och dona lite… Sen ska jag träffa finaste Elwira och fixa oss inför kvällen. Ska bli så himla skoj att ha en kväll på stan – det var alldeles för länge sen!
Finns det tid över senare ikväll ska jag och Fredrik göra en visit på Pias födelsedagskalas. Hatar hatar när saker jag vill göra blir dubbelbokade – jag vill ju hinna med allt! Speciellt när det gäller mina vänner. Men men, det funkar inte alla gånger och ikväll blir det lite pusslande för att hinna med allt.

Annars i helgen har vi stora planer på att måla om trappen! Jag hoppas verkligen att vi hittar tid och inspiration så vi kommer igång. Det är ju dock ett jävla projekt så det bär emot att sätta igång. Återkommer i helgen om det händer nåt på renoveringsfronten…

Trevlig Fredag alla!

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: