Livet

Måste shoppa!

Japp, det är sant! ÄNTLIGEN! Jag har ju lagt in ett totalt shoppingstop för min egen del eftersom det hopar sig med (visserligen jätteroliga) kostnader och utgifter framöver i höst/vinter/vår. Det är allt från köksrenovering, ny bil och alla förberedelser.. Just det! Resan tillkom ju just också. MEN! Igår fick Fredrik och Viktor lite panik, ungen har ju vuxit ur alla kläder. Så mamma får dra på sig shoppinghandskarna och gå loss på utbudet av höstgrejer för Liten. Vi ska ge oss ut på en tur imorgon är det tänkt och det är mycket som står på inköpslistan. Jeans, Mjukisar, Tjocktröjor, Mössa (som ska vara cool), Vinterkläder, Vantar och lite underkläder. Jag måset kolla med M så vi kan dela upp lite i år igen. Förra året köpte jag vinterkläder och han vinterskor. Får se om det blir samma i år.
Ska bli skoj att springa lite i affärer, även om det inte är nåt till mig själv som ska införskaffas.

Ahh… Det är kärlek. Finns det nåt bättre än fyllda påsar?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: