Livet

Att gör en egen matta

Vi behöver en matta. En stor matta. Och då menar jag verkligen stor. Har letat som en tok på alla möbelställen men det största jag hittat är typ 2-2,5 meter. Jag skulle behöva typ sådär 3,5 meter. Och helst en rund. Det finns inte. Igår satt jag och slötittade igenom reklamen som kommit medan Viktor kollade film. Och där, helt plötsligt uppenbarade sig min lösning. Bauhaus har ryamattor på rulle. Hela 4 meter bred! Och man får ju liksom välja hur mycket man vill ha på längden. Så himla perfekt. Dessutom har dom nu Kampanjpris på den. Härligt!
Blir till att fara till Barkaby i helgen och spana in. Jag siktar på en svart eller grå. Helst en grå så det inte blir så mörkt.

119 kr/kvm blir ju kanonbilligt. Även om vi köper 4×4 meter för att kunna skära till själva så det passar vårt vardagsrum perfekt så kommer den bara kosta 1904:- vilket är billigare än varenda matta jag har tittat på tidigare.

En kommentar

  • Kicki dansar & ler

    Vet du vad en sån där stor rackare väger?!?Det är ingen lek! Jag skojar inte… Special-last, framför allt med dem måtten…(med erfarenhet från golvbranschen i min lyckliga ungdom – typ 1987/1988):-P

Kommentera

%d bloggare gillar detta: