Livet

Helgen!

Så mycket uppdateringar det blivit i helgen då. Inte! Vi har haft fullt upp hela helgen och datorn har inte ens blivit påslagen… Vardagsrummet tar form men jäklar vilken tid allting tar. Jag hade ju trott att jag skulle tapetserat i helgen men så långt hann vi inte. Fredrik har hunnit spackla första varvet och de mesta av alla saker är tillbakaplockade. Blir till att fortsätta i veckan – det blir så himla fint!!

Lördagskvällen spenderade vi hos Pia o Artur med middag och bebismys. Dom har ju små godingar i alla möjliga åldrar. Dock får man inte gosa så mycket med Douglas, han höll mest på att städa med en golvmopp! Sötnos!
Lukas är ju (som tur är) för liten för att smita iväg så honom fick jag ha i knät massor – mysigt!!!


Här badar Liten varje söndag. Det är simlek än så länge men nästa kurs blir nog riktig simskola!

Söndagen spenderades först med en lååång promenad i solen hela familjen. Viktor satt i vagnen och pratade oavbrutet! Och då menar jag verkligen oavbrutet. Efter ett tag turades jag o Fredrik om att svara oj! Ja.. Nej.. Va roligt! Häftigt! Han har så mycket att berätta och prata om numera. Det är ju jätteskoj men ibland blir det lite väl mycket på en gång. Vi såg inte röken av Viktor mer under dagen, han hade kompisar hemma och dom satt klistrade i hans rum alternativt var ute på gården. Vi höll till och med på att glömma äta lunch för han var så uppe i varv att han inte märkte att han blev hungrig. Man känner sig alltid som en så fruktansvärt dålig mamma när sånt händer, tur att jag hann få i honom lite käk ändå. Till min stora glädje dök plötsligt Hanna upp vid min dörr! Så himla trevligt med lite söndags-fika-soff-häng! Underbart! Hann uppdatera massa skvaller och bara prata lite skit. Kvällen blev naken för min och juniors del. Första simskolan för hösten. Han älskar det verkligen och for runt som en fisk i en halvtimme. Jag var minst lika trött som honom när vi va klara. Han räknar ju kallt med att jag är precis överallt och fångar honom så det blir träning för mig också att hänga med. Han somnade ovaggad igår kan jag säga. Elvira kom förbi på kvällen och provlåg den nya soffan.  En lugn helg men vi har ändå hunnit massor märkte jag nu när jag skrev upp allt. Rätt bra jobbat! Nu är det jobbvecka igen.. typiskt.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: