Livet

För vi ska till Rhodos!!!

Whiiiii!!! Jag, Liten o Mamma ska till solen!! Nu har världens bästa Elwira bokat resa till oss! Den 10 oktober åker vi en vecka till solen – LÄNGTAR!!! Stackars Fredrik får vara hemma och jobba, han kan ju inte ta mer semester..
Så mamman, jag och Skrutt ska bada, sola, spana i ön och mumsa god mat i en vecka. Det är evigheter sen jag fick se medelhavssol så det ska bli helt underbart. Bara börja räkna dagar som man gjorde när man va liten (jag gör ju det fortfarande, typ till julafton och sådär, men det pratar vi inte högt om)

34 dagar tills vi åker!

En kommentar

  • Camilla

    Vi bidde bjudna på en resa till Kanarieöarna men tackade nej (ja det är sant) då vi känner att vi är för långt gångna i graviditeten. Så himla synd eftersom jag skulle behöva ladda upp mitt solkonto. Det tråkiga i kråksången är att jag numera har en bitter farfar som typ inte kommer prata med mig för resten av hans liv….Hoppas ni får det topp i Rhodos! 🙂

Kommentera

%d bloggare gillar detta: