Livet

Biggest Looser Sverige

Ikväll har det verkligen varit TV-kvälls premiär! Annika o Martin kom hit för lite kvällsfika och TV-tittning. Givetvis hade Annika med sig fika – henne kan man lite på! 🙂 Kvällen startades med ”Halv åtta hos mig” och fortsattde sedan med första avsnittet av Biggest looser Sverige. Åhh vad jag skulle behöva vara med där. Dels för att jag skulle kunna känna mig smal och hyfsat fit i det sällskapet men sen för att få träna och dona med värsta experterna. Dom stackarna fick verkligen slita och jag led med den största killen som mer eller mindre ramlade ihop ett par gånger. Men jäklar vad dom hade gått ner efter en vecka – en kille hade tappat nästan 10 kilo! GALET! Kommer följa den serien flitigt. Haha, fick verkligen känna mig som en fetknopp när man sitter och tittar på tjockisprogram samtidgt som man glatt proppar i sig Annikas sockerkaka och lite småkakor. Gott!
När tjockisarna hade blivit lite smalare var det dags för nästa höjdare, nypremiär av Ullared. Man kan ju bara älska Boris. Vilken underbar människa. Fullständigt förvirrad och helt i sin egen värld men VD för detta herrejössesvaruhus. Programmet är väl kanske ingen höjdare i sig men det är underhållande. Planeringen för vår egen trip till Ullared tog fart och nu har vi till och med en tilltänkt helg för detta evenemang. Precis innan löning i oktober borde det bära av neråt landet för en liten shoppingtur. Pojkarna är inne på att hyra fruktbussar och köra i skift men eftersom det är vi damer som bestämmer i slutändan kommer vi åka bekvämt i volvon ner och sen sova på hotell en natt. Lika bra att kosta på sig när man ändå åker över halva landet för att just bränna pengar.
För att återgå till TV-kvällen så var min plan att kolla in ett avsnitt Criminal Minds men det visade sig att Martin hade med sig ett spel till PS3:an så nu sitter Fredrik och skjuter på allt som rör sig med nåt larvigt stort vapen och jag fick sällskapa med bloggen innan det är nattning. Fattar inte riktigt det här med TV-spel men Fredrik ler som ett litet barn och pangar vidare…

Nattinatt!

Svenska versionens deltagare är dock lättviktare om man jämför med USA. Det är ett par av killarna som väger in på sådär 150 kg och mer men tjejerna va inte så stora.

 

En kommentar

  • Kicki

    Och jaa, jag läser faktiskt allt! Fast ett tag har jag inte rört datorn överhuvudtaget – men nu är jag ikapp!Vad mysigt och roligt ni verkar ha det hela tiden!!(när ni inte e sjuka…) Glad för er skull!puss

Kommentera

%d bloggare gillar detta: