Livet

Fredag

Den här fredagen blev precis så himla bra som jag trodde när jag vaknade imorse. Nu sitter jag i NYA soffan och bara njuter. Imorgon ska jag på tapetjakt och förhoppningsvis kommer det dyka upp lite bilder på söndag på vårt nya fina vardagsrum! Det är mer eller mindre halvfärdigt så det borde räcka med en helg för att bli klar!
Snälla pappa hängde med till Mio för att vi skulle få hem åbäket tilll soffa (vad skulle man göra utan en pappa med släpkärra?) och som lite tack för hjälpen bjöds mamman och pappan på middag här hemma. Jag fixade till Flygande jacob och fruktsallad. Blev en massa trevlig kväll! Nu har Liten hoppat i säng och Fredrik hoppat in i bilen för att dra på jakt på snus. Han håller ju på att sluta men att vara helt utan har han inte kommit till ännu. Jag måste dock säga att jag är sjukt stolt över honom. Snusat så pass länge som han har gjort och så i princip slutat på bara ett par veckor – bra gjort! Undrar hur det skulle gå för mig att sluta med nåt? Jag som inte ens kan sluta käka godis liksom… Hade varit dött lopp för mig direkt!

Dock ser det här rätt trevligt ut. Märkligt att nåt så pass äckligt kan se så aptitligt ut…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: