Livet

Fredag!

Började morgonen med utvecklingssamtal på dagis. Gick jättebra! Vi var där både jag och M – känns så himla bra att vi alltid är med båda två på möten och sånt på dagis. Liten sköter sig fina fisken och tycker allt med dagis är himla skoj. Fröknarna är nöjda och han är nöjd = Mamma är mycket nöjd!

Nu blir det en kort dag på jobbet för att sen rejsa hem och börja förbereda mat och grejer för helgen. Det står kräftskiva på landet på schemat! Annika, Martin, Carro och Benke kommer och stannar hela helgen! Vi ska bara äta, ha trevligt, kanske fiska lite och mysa. Jag behöver verkligen en helg med vänner efter allt som hänt sista tiden, det har varit lite väl mycket nu ett tag!

Ser verkligen fram emot helgen!!!

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

En kommentar

Kommentera

%d bloggare gillar detta: