Fredag!

Började morgonen med utvecklingssamtal på dagis. Gick jättebra! Vi var där både jag och M – känns så himla bra att vi alltid är med båda två på möten och sånt på dagis. Liten sköter sig fina fisken och tycker allt med dagis är himla skoj. Fröknarna är nöjda och han är nöjd = Mamma är mycket nöjd!

Nu blir det en kort dag på jobbet för att sen rejsa hem och börja förbereda mat och grejer för helgen. Det står kräftskiva på landet på schemat! Annika, Martin, Carro och Benke kommer och stannar hela helgen! Vi ska bara äta, ha trevligt, kanske fiska lite och mysa. Jag behöver verkligen en helg med vänner efter allt som hänt sista tiden, det har varit lite väl mycket nu ett tag!

Ser verkligen fram emot helgen!!!

En reaktion till “Fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s