Livet

Bygga en möbel

Vi måste ju ha en ny TV-bänk. Men vi behöver så mycket mer än en bänk som en TV ska stå på. Dels behöver vi all förvaring vi kan få och sen måste det finnas plats för en liten skrivbordshörna. Det måste få plats en Digitalbox och 4 spelkonsoller. För att vara några som inte spelar TV-spel så är vi VÄLDIGT välutrustade med konsoller. Efter att ha kollat på alla möjliga varianter på alla möjliga möbelvaruhus har vi nu gett upp och ska bygga en själva. IKEA är lösningen på hemmabyggen och nu har jag till min stora glädje kommit fram till att vi får en bänk/skänk/skrivbordslösning som går längs hela väggen för i princip samma pengar som att köpa en vanlig liten TV-bänk. Ibland måste man ju bara älska IKEA. Hoppas nu på att hinna iväg och införskaffa allt på söndag så vi kan börja bygga på måndag efter jobbet!

Det ska ju till lite lister och handtag och sånt men det kommer nog bli himla bra när det blir klart! Vill bara sätta igång direkt! Men först en helg på landet!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: