Livet

Renovering pågår

Det börjar bli tomt hemma. Inget köksbord, inget skrivbord – vilket betyder att allt som var i lådor och hyllor står mitt på vardagsrumsgolvet – och framför allt ingen soffa. Det ekar hemma. Det var ju bra att soffan blev såld men det är inte så bra att den nya kommer om typ 1½ månad. Dock står det 3 veckors leveranstid på MIOs hemsida så Fredrik får ringa och härja lite med dom. Det känns inte så stimulerande att sitta på golvet i över 6 veckor. Det här med köksbord är också lite av ett problem. Vi har inte riktigt hittat nåt vi vill ha och just nu består köket av en hög stolar. Det löser man ju genom att äta framför TV:n. Men det brukar då också ingå en soffa. Vi måste ut på köksbordsjakt ganska omgående.

Det tomma vardagsrummet måste ju också fyllas och det känns mycket roligare. Har massor med idéer på hur jag vill ha det och vad jag vill köpa. Har lovat mig själv att vänta tills jag verkligen hittar den perfekta lampan, mattan, fåtöljen och gardiner. Inte göra som jag brukar – vilja ha klart allt på en gång och därför köpa allt på IKEA för att det är enkelt/billigt. Den här gången ska jag ta det lugnt och välja allt med omsorg. Har kikat runt lite på Mio och Europamöbler och hittat lite saker jag gillar.. Blir till att ge sig ut på fönsteshopping efter helgen och spana in vad man önskar sig men det är ingen idé att shoppa på sig nåt innan soffan är på plats. Fredrik ska ju dessutom bygga en jätte-tv-skänk-bänk-möbel över en hel vägg så den måste vi också börja med innan jag får piffa. Hatar att piffet alltid kommer sist – det är ju det roligaste och det man vill börja med!!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: