Livet

En sjuk Skrutt

Dagis ringde. Liten har jätteont i magen och bara gråter. Mamma släpper allt och kör säkert för fort till dagis också men vad gör man. Det gör lika ont i hjärtat varje gång. Min skrutt mår dåligt. Kommer till dagis och får hämta en glad men spak liten kille. Vi åkte hem och fick i oss lite makaroner och köttbullar. Vi hittade dessutom lite godis som fanns kvar – det gör ju vem som helst lite friskare.
Viktor undrade lite vad vi har gjort här hemma. Det är ju helt tomt. Han blev jätteledsen när han inte hade nån soffa att ligga i. Vad gör man? Det gäller ju att vara inovativ så med några kuddar och en filt runt fåtöljerna hade vi helt plötsligt en koja. På med en film (blev Asterix idag) och liggande på mattan i vår koja blev det mys.. Kan tänka mig värre sätt att tillbringa en eftermiddag.

Ovanligt nog ville inte Viktor vara med på bild. Men han är ju sjuk. Vem vill vara med då liksom?

Jag vet att makaroner, köttbullar och choklad inte är det bästa när man är magsjuk men va fasen. Är de det man är sugen på så är det rätt att äta det. Det stannar i magen så vi är nöjda!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: