Sockersjuk?

Snacka om att det är rörigt i hälsoavdelningen på Vintervägen 112! Först Fredriks resa till Danderyd och imorse fick jag efter ett blodprov veta att jag har högt socker! Helt galet! Nu måste jag åka tillbaka på måndag och göra en glykosbelastning. Tänk om man har diabetes, va fan! Men hoppas att det bara va för att jag hade ätit frukost precis innan. Inte så smart att äta en macka och juice men jag tänkte mig inte för. Typiskt! Inser ju att diabetes kan vara den absolut sämsta sjukdomen jag kan drabbas av. Inte äta socker OCH sticka mig med sprutor. Ta bort det bästa jag vet och lägg till det värsta jag vet. Möljligtvis skulle det kunna bli värre om jag var tvungen att bo i ett rum med spindlar och tvingas äta lever. Nu är det bara att dels se fram emot att fasta söndag till måndag och sen hoppas på att det går fina fisken på måndag morgon när den här belastningen ska göras. Det går sådär för oss hälsomässigt just nu. Kanske dags att kasta in handduken och blir hälsofreaks!

Tänk om jag måste lägga till massa sånt här läskigt….

Och ännu värre plocka bort allt sånt här! Hemska tanke!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s