Livet

Sålt!

Igår kom en tjej och köpte skrivbordet jag hade ute på blocket. Människan kom i 10 cm klackar och vägde väl sådär 45 kg. Kan inte påstå att hon va till mycket hjälp när det skulle bäras. (Jag skickade pappa och Fredrik med en släpkärra när jag köpte det där bordet) När vi väl fått ut skrivbordet genom min dörr skulle hon hämta bilen – och kommer med en GOLF! Väldigt spännande att hämta ett helt skrivbord i en pyttebil! Hon tyckte vi kunde plocka isär bordet men hallå! Det är IKEA – det är ju för fan som ett plockepinn att ta isär deras grejer. Efter lite övervägande och ögonmätande inser jag att det KAN gå att få in hela bordet i bilen om man skiter i att stänga bakluckan. Jag bryr mig inte, inte jag som ska ha bordet, så sak samma om det blir repigt. Sagt och gjort – Vi lyfte in hela bordet och det gick preciiiiis in. Eller ja, det fastnade ju men in kom det. Hur hon däremot ska få ut det kan jag inte för mitt liv förstå. Och repigt lär det vara, det tog i både uppe och nere och man kunde till och med se vita avskavningar i bilen. Men som sagt, inte mitt problem längre. Jag tog ett snöre och knöt fast bakluckan och skickade iväg henne. 1500:- pengar till mig – och ett trasigt skrivbord till henne.

Anne Werner heter jag som driver den här lilla bloggen. Den handlar om mig och min familj. Den handlar om allt jag tycker om, tycker är fint, tycker om att göra och så lite om vad jag tycker rent generellt. Här samlas recept, bakning, lite pyssel, hus och hemmafix och såklart massor om min fina familj och vad vi gör för att vår vardag ska bli så mysig som möjligt. Vi gör vad vi kan för att vår vardag så mysig och härlig som det bara går. Vill du ha kontakt med mig? anne.werner2@gmail.com

Kommentera

%d bloggare gillar detta: