Livet

Slöardag!

Idag har vi verkligen en slö-dag. Fredrik sitter och tokshoppar (på mitt konto) på Tradera. Det är bara såna typiska killgrejjer som häftiga zippotändare och sånt viktigt. Jag fick dock en snabb känga för att mina väggdekorationer och sånt jag köper på tradera inte var bättre så nu är jag tyst 🙂
Viktor kollar Peter Pan och jag bloggar. Tre människor i en soffa framför tre skärmar. Det är en lördagsmorgon helt i min smak. Vi ska väl ta och göra nåt kreativt snart men vi har inte riktigt kommit på vad ännu..
Hahaha.. Nu budade just Fredrik på ett vindskydd till vattenpipor, han la ett bud på 5 kr. Snacka om att han hittat en ny hobby! Kollade just och han har hittat massa polissaker till Viktor. DOM kommer bli poppis hos Liten om han nu vinner – han är ju överbudad redan så det kan ju gå hur som helst…

Hmm.. Undrar om man kanske ska ta och plocka undan frukosten och få på sig lite vettiga kläder. Nog för att det är skönt med lugn morgon men jag får ju lite myror i brallan när klockan går och det börjar kännas som om hela dagen går. Vad ska man hitta på idag tro? Det finns många borde och måste men jag vill bara göra nåt trevligt idag.. Ska göra en liten undersökning på vad Stockholm har att erbjuda idag!

Later!!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: